Boodschap gechanneld door Chantal Clarijs

Het gaat niet om de wijsheid van anderen. Het gaat om de wijsheid in jezelf.
Zie dat jullie wijsheid niet elders ligt. Maar binnenin.
Het hart is je kompas. Verbind steeds opnieuw met je hart. Daar zit alles wat je moet weten. Wat je werkelijk moet weten.

Ben autonoom en authentiek. Alleen zo gaat je eigen pure licht stralen.
Zie je eigen licht als versluierd als je teveel naar buiten kijkt; als je de meningen van anderen volgt.
Of dat nou je buurvrouw, partner of de media is.
Het gaat om jou. Om jullie allemaal.

Zie maar eens hoe krachtig het zou zijn als jullie dat allemaal doen.
Een groot veld van pure lichte mensen. Wat een schitterend licht.

Maar het begint bij jou.

Luister naar je eigen hart.

 

‘Listen to the beat of your heart if you don’t know where to go’
(The Wanderer – We are all going home)

25-10-2021

LICHTTAAL OP DE MUUR

Die ene muur; ik voelde al dat daar iets wilde komen. Ik stemde af, vroeg en kreeg een tekening door. Een dag later ontving ik de boodschap ervan. En toen hoorde ik; deze is voor op de plek die jij al gevoeld hebt. Yes!!!
Ook ‘wist’ ik meteen hoe het eruit zou zien. Met goudverf en liefdevol verbrijzelde seleniet erdoor ging ik aan de slag. Ik ben er zooo blij mee; de trilling is fantastisch als ik ermee verbind. Het laat me de liefde en de weg voelen van het hart. Maar ook brengt het oude nog te verwerken stukken naar boven. Zo mooi om mee te werken. Voor mezelf en iedereen die in de ruimte komt.
0