GEBOORTE VAN EEN NIEUW BEGIN

Afgelopen weekend had ik 2 dagen zeurende hoofdpijn aan de rechterkant van mijn hoofd. Voor wie mij kent; ik heb zelden hoofdpijn. Ik nam geen medicatie om het ‘weg’ te krijgen, wel was ik veel aan het drinken en rusten. Gisterenavond vlak voordat ik in slaap viel bedacht ik me ineens dat ik subtiel tóch het hele weekend mijn hoofdpijn eigenlijk weg wilde hebben. Ergens was het een vervelend ding.

En toen wist ik het! Mijn hoofdpijn is een energie; een ding! En zo ging ik ermee praten. Ik ging het ‘ding’ aandacht geven. Ik gaf álle ruimte om te vertellen. ‘Waarom ben je er? Wat heb je nodig? Ik zie je. Voel je. Luister naar je. Het is oké. JE MAG ER ZIJN.’

En toen BAM. Vanaf dat moment kwam er een stralend, helder, zonnig licht in de slaapkamer (ik heb mijn ogen open gedaan, maar het was toch écht donker) en begon in mijn linkeroor een hele lage toon te zoemen. Het nam me helemaal in beslag en na een paar minuten (zo voelde het) was de toon weg en mijn hoofdpijn ook. 

Vandaag voelt als magisch. Twee ongelofelijk mooie sessies in de ochtend, waarin ik mocht beleven hoe prachtig het is als het hogere zelf alle ruimte krijgt. Ik ‘zie’ wezens die met onze fysieke ogen niet waar te nemen zijn. En dan de berichtjes over wonderlijke dingen die gebeuren bij mensen, aanwijzingen en synchroniciteit overal en zóveel dingen die ineens in elkaar klikken. Ken je dat? Het leven is pure magie als we meestromen met onze ziel. 

De lichttaal tekening die ik zaterdag en zondag tekende past ook helemaal in het nu. Daarin codes voor de komende tijd. Bereid je voor; de energie gaat hard maar ik voel aan alles… dit is nog maar het begin. 

Voor wie wil, de boodschap bij de tekening:

Immaculate birthing of a new earth
In equality for all beings
The divine masculine and feminine
In balance as one

Onbevlekte geboorte van een nieuwe aarde
In gelijkheid voor alle wezens
Het goddelijke mannelijke en vrouwelijke
In balans als één

0