HET ONTWAKEN

Deze tekening komt van heel dicht bij mijn zijn. Ik voelde me heel kwetsbaar toen hij klaar was gisteren en ik ernaar keek; ik heb er diepe innerlijke processen in verwerkt. Maar naast dat het mijzelf helpt naar hogere frequenties, zijn deze activaties bedoeld voor eenieder die geraakt wordt door deze tekening. (Ken je het gezegde ‘Als het je raakt, dan is het voor jou bedoeld?)

De tekening bevat een combinatie van 3 verschillende visioenen die ik de afgelopen 2 weken heb ontvangen. Deze week kreeg ik te horen dat ik ze als één geheel moest samenstellen en ze lieten me zien hoe.

Bij het tekenen en samenstellen was er veel hulp van de draken, waarbij ik voelde dat mijn kundalini-energie en DNA werden geactiveerd. 

In één visioen zag ik een (vorig?) leven, waar ik door een grote tunnel liep, met de meest mooie sculpturen en patronen op het plafond. Ik droeg een lange mantel met capuchon en er zongen prachtige stemmen. Afkomstig van wezens die ik wel kon horen, maar niet kon zien. Ik voelde dat ze er waren, en ik kon hun ongelooflijke hoge frequentie voelen. Het gaf me het gevoel in een kathedraal te lopen, maar deze plek was veel ouder dan dat. Daar ontving ik een inwijding en op mijn 3e oog verschenen de grotere ‘ogen’ (die zie je hieronder op de tekening). Later werden deze ‘ogen’ mijn vleugels.

Als deze tekening iets met je doet, verbind er dan mee op jouw manier; mediteer ermee, kijk ernaar met zachte ogen (vanuit je hart ipv je mind), laat intuïtief een beweging komen, dans ermee als je wilt. 

0