VERANKERDE GEBORGENHEID

Met een stokje Palo Santo loop ik rustig door de kamer. ‘Welkom, krachten van het Oosten. Die mijn lucht, hart en adem zijn; ik nodig jullie uit.’ Ik loop een stukje verder. ‘Welkom, krachten van het Zuiden. Die mijn passie, vuur en levenskracht zijn.’ Eén voor één nodig ik zo de verschillende elementen uit.

‘Welkom, krachten van het Westen. Die mijn water, baarmoeder en gevoelens zijn. En welkom, krachten van het Noorden. Die mijn aarde, lichaam en basis zijn. Ik nodig jullie allen uit.’ Ik heb de cirkel rond gemaakt; het bijna uitgedoofde houtje in mijn hand leg ik terug op mijn altaar. In het midden ervan brand een kaars, die de ruimte zacht verlicht. Buiten is het nog aardedonker. 

Stilletjes kruip ik op mijn warme matje. Met grondende ademoefeningen open ik mijn kanaal naar moeder Aarde. Mijn bekken opent zich en vanuit het midden van mijn perineum ontstaat de verbinding. Ik voel een zachte voedende stroom energie omhoog mijn lichaam in wervelen die ik warm verwelkom. 

Ik zie mezelf zitten in een prachtige gouden lotusbloem met grote bladeren. Automatisch spannen de spieren mijn onderlijf zich lichtjes aan; ik zit stevig in mijn eigen basis, in de ruit van de 4 elementen. In het midden van het midden. 

Ik verleg mijn aandacht en maak verbinding met het midden van míj́n midden: mijn hart. Waar ik een stralend licht waarneem. Meteen ga ik glimlachen, wat is de energie van liefde toch heerlijk. Alles in mij verzacht meteen. 

Met mijn ogen dicht ‘zie’ ik ineens hoe in de hoeken van de kamer een soort lichtbundels verschijnen. Ze zijn van wit licht en stralen naar boven tot waar ik ze niet meer kan zien. Ze vormen een vierkant om de ruitvorm heen. 

Mijn energie wordt verder omhoog getild. Uit de 4 hoeken van de ruit en uit de 4 hoeken van het vierkant zie ik lichtdraden ontstaan, die in 1 punt een paar meter boven mijn hoofd samenkomen. In een flits dringt het tot me door; ik zit in een dubbele piramide. 

De stralen die in de top samenkomen zijn zo krachtig, dat ze als 1 bundel van licht kaarsrecht naar boven schijnen. In de top van de piramide is een stralende ster ontstaan waaruit een bundel wit licht direct mijn kruin in gaat. In mijn 3e oog zie ik een prachtige geometrie ontstaan in de vorm van een lange stralende ruit met daarin in elkaar verweven strengen van licht. Zo waanzinnig mooi. 

Terwijl ik me verwonder over al het moois om me heen, ontwaar ik bij de lotusbladeren van de bloem waar ik op zit, links achter me een energie die zacht en vrouwelijk aanvoelt. Als ik verder ‘kijk’ zie ik 7 vrouwelijke meesters om mij heen staan. Wauw. Ze laten me voelen dat ik hun krachten in mij draag. Op het moment dat ik het helemaal toelaat, voel ik mijn witte draak wakker worden. 

Ze lag opgekruld onder mijn basis en wervelt zich nu soepel door mijn lichaam heen naar boven; helemaal door naar de top van de piramide waar ik in zit. Ik voel haar vleugels op mijn rug en haar staart via mijn stuit naar buiten gaan. Zij is mij en ik ben haar. Wat een power. De vrouwelijke meesters, de lichtbundels, de krachten van de elementen; zij zijn mij en ik ben hen. Ik voel me 1 schitterend moment één met alles en besef me dat we nooit alleen zijn. We worden geholpen, gevoed, verankerd en beschermd door dezelfde liefdevolle bron.

Ik start mijn dagelijkse zuivering met SRT (Spiritual Response Therapy) en vraag of ik alle nieuwe informatie van waarheid, licht, kennis, liefde, wijsheid en begrip mag ontvangen vanuit de bron. Ik voel hoe het veld nog lichter wordt om mij heen. Na een krachtig 3-voudig lichtschild om mijn energie heen gezet te hebben, ga ik verder met mijn ochtendritueel. Klaar voor deze nieuwe prachtige dag.

In de tekening heb ik de vormen die ik waarnam geprobeerd over te brengen en de symbolen die ik ontving bij het afstemmen op de vrouwelijke meesters. Ik ben benieuwd wat het met jou doet als je erop afstemt. 

0