HET GEDEELDE LEVEN

Voor mijn gevoel is het midden in de nacht als ik wakker word. Het is 1 januari en als ik op mijn klok kijk zie ik 07.07 uur. Ik heb net een hele levendige en intense droom gehad die ik opschrijf bij mijn ’12 heilige nachten’ belevenissen. 

Als ik weer onder de dekens kruip om verder te slapen komt er een helder beeld voor mijn ogen: ik zie de aarde van bovenaf en eromheen zit een grote, bobbelige, bewegende ring van blauwachtig licht. Die over de hele aarde ligt. Ver buiten die ring om de aarde zie ik stralende lichtjes in groepjes bij elkaar. Steeds komen er delen van die lichtjes los die richting de aarde afdalen. Als ze bij de blauwe ring aankomen zie ik hoe ze een ‘schok’ krijgen, en in een soort verlamde staat verder richting de aarde gaan tot ze ergens landen.

Wat is dit? vraag ik. ’Wat je ziet zijn de dapperste zielen die sterk genoeg zijn om richting de aarde te gaan. Een deel van hun energie gaat naar het spel. De ring is het krachtveld van het spel, zodat ze vergeten.’

Ik kijk weer naar de aarde en zie hoe er heel veel lichte puntjes op de planeet zijn. Ze vormen verbindingen, er is een heel netwerk, een soort raster van lichtdraden. Het ziet er prachtig uit. 

‘Het is de bedoeling dat jullie elkaar vinden’ hoor ik. ‘Als jullie zielenenergie (het licht) met elkaar verbindt, dan worden jullie lichten zó sterk dat er een nieuwe ring van licht ontstaat tussen de aarde en de blauwe ring. Eerst komen er dunne plekken in de blauwe ring en vervolgens gaten. Zo wordt het alsmaar dunner, tot de ring uit elkaar barst in miljoenen brokstukken.’ 

Terwijl ik het hoor zie ik het gebeuren onder mij. Wát een enorme kracht komt er vrij! De stukken vliegen in het rond. Ik voel een intense vreugde en diepe liefde voor al die dappere zielen die deze taak op zich hebben genomen. 

‘Lieverd, snap je het? JULLIE zijn de oplossing!’ Ineens dringt het tot me door: de gaten, dat zijn wij! ‘Ja, jullie zijn allemaal het licht’ hoor ik. Een intens gevoel van diepe, allesomvattende liefde stroomt door mijn hele lijf. De ‘moederliefde’ die door mij heen stroomt en regelmatig zo voelbaar is, dat ben IK niet, dat is de liefde vanuit de bron. ’Geniet van die liefde, ook in je mensvorm. Nu je er toch bent.’ (Wat hou ik toch van de humor waarmee de boodschappen vaak komen!). 

‘Het is de bedoeling dat jullie de dualiteit gaan overstijgen. Echt SAMEN vanuit gelijkwaardigheid. Jullie opdracht is te zien dat er helemaal geen dualiteit is.’

Ik voel opnieuw: er is zóveel liefde in ieder van ons. Dan hoor ik de woorden:

We are love

We come from love

We will return to love

Met deze zinnen krijg ik een beeld te zien van de aarde, met alle mooie lichtjes erop. En hoe er stromen van lichtjes (zielen, lichtwezens, buitenaardsen, engelen) van en naar de aarde gaan. Hoe daarboven een enorm, oneindig stelsel van verbinding en ondersteuning is. Met zielengroepen, planeten, raden van lichtwezens, buitenaardse beschavingen… het is oneindig groot, niet te bevatten en alles is in 1 grote liefdevolle samenhang met elkaar. Wauw. 

Ik heb geprobeerd om te tekenen wat ik zag; en daarna de lichttaal toegevoegd. Het is een minuscule fractie van wat er werkelijk is. Ik hoorde erbij ‘Particles of life’.

Jij, wij, zijn niet alleen. We zijn één.

0